Tag: mbarimit

Vajza shkon për të kërkuar punë si shitëse, përgjigja e shefit e lë pa fjalë

29/10/2020

Realiteti shqiptar për të gjetur punë në profesion pas mbarimit të shkollës, është i pashpresë. Të rinjtë shpesh u drejtohen pozicioneve më të “arritshëm” ku ... Read More

Partitë nuk largojnë reklamat nga zgjedhjet lokale

06/05/2018

6 May 2018 / 16:16 Edhe shtatë muaj pas mbarimit të zgjedhjeve lokale, shumë reklama pllakative, billborde si dhe postera të kandidatëve për kryetarë komunash ... Read More