Tag: maskat

Gjejeni personin pa maskë

19/12/2020

22:53 | 18 Dhjetor 2020 Në kohën kur maskat janë obligative për shkak të Covid-19 po dalin edhe shaka të ndryshme. Tani po qarkullon një ... Read More

Studimi thotë se maskat plastike nuk iu mbrojnë nga Covid-19

09/12/2020

Maskat plastike nuk iu mbrojnë nga Covid-19, thotë studimi. Përdorimi i këtyre maskave ka rezultuar të jetë i padobishëm thonë ekspertët. Kjo maskë është duke ... Read More

‘Maskat nuk mbrojnë sa duhet, por …’

18/11/2020

Një studim i shkencëtarëve danezë ka gjetur se maskat e fytyrës ofrojnë vetëm mbrojtje të moderuar kundër virusit COVID-19. Një studim i shkencëtarëve danezë ka ... Read More

Olti Curri habit me deklaratën: Rozana Radi është e sëmurë nga mendja, Ilda është shumë nevrike

05/10/2020

Opinionisti Olti Curri, pjesë e jurisë së rubrikës “Maskat”, në “E Diell”, ku personazhe të njohur, që nuk janë profesionistë në muzikë, do të sfidojnë ... Read More

Maska, arma më e fuqishme kundër koronavirusit

19/07/2020

Me prova në rritje, maskat po ndihmojnë në parandalimin e transmetimit të koronavirusit, edhe nëse një person i infektuar ka vënë maskë është në kontakt ... Read More

Metoda e re për përdorimin e shamive në vend të maskës, më pak bllokim në frymëmarrje

19/07/2020

Për të gjithë ata që i kanë bezdi dhe që nuk mund t’i durojnë maskat, ka një zgjidhje tjetër se si të mbrohemi nga Koronavirusi, ... Read More

Maskat për fëmijët, pas përfundimit të ndotjes

18/12/2018

18 Dhjetor 2018 / 14:52 50.000 maskat e posaçme për mbrojtje nga ajri i ndotur për të sëmurët kronikë, të cilat i paralajmëroi ministria e ... Read More