Tag: marrja

 Kur është koha e duhur për të përdorur vajin e peshkut

10/11/2019

Marrja e suplementëve të acideve yndyrore omega-3 është e dobishme për shëndetin e organizmit. Megjithatë, përfitimi i të gjitha vlerave është në varësi edhe të ... Read More

GoPro 8 shihet për herë të parë, sjell ‘modulin e mediave’

13/09/2019

Një nga pikat e forta të shitjes së GoPro është se është i vogël. Kjo do të thotë që marrja me vete në lëvizje është ... Read More

Rreziku i marrjes së ilaçeve me lëngje

14/07/2019

Marrja e medikamenteve me lëngje, dhe sidomos me lloje të caktuara, mund të reduktojnë ndjeshëm efektin e tyre.Kjo vlen kryesisht për lëng rrushi dhe portokalli, ... Read More

Punët e shtëpisë i bëjnë mirë shëndetit

08/06/2019

Rezultatet e një hulumtimi kanë treguar se si marrja me punët e shtëpisë ka veprim të njëjtë sa edhe ushtrimi mesatar.Paguani shumë për orë trajnimi ... Read More

Punët e shtëpisë i bëjnë mirë shëndetit, ja kush e thotë

08/06/2019

Rezultatet e një hulumtimi kanë treguar se si marrja me punët e shtëpisë ka veprim të njëjtë sa edhe ushtrimi mesatar. Paguani shumë për orë ... Read More

Jemi më të mençur kur kemi nevojë të urinojmë

22/05/2019

Marrja e vendimeve të rëndësishme është më e suksesshme kur e kemi fshikën urinare të plotë Atëherë jemi shumë më të urtë dhe më të ... Read More

Vitaminat “armike” të organizmit

21/05/2019

Shumë prej nesh mendojnë se marrja e vitaminave dhe e suplementeve të ndryshme do t’i zëvendësojë mineralet, proteinat e çdo gjë tjetër që trupi ka ... Read More

Kampi “Vrella” për nevoja të FSK-së

02/05/2019

Qeveria e Kosovës sot ka miratuar disa vendime, njëra ndër to është marrja në shfrytëzim në kohë të pacaktuar të Kampit “Vrella” për nevoja strategjike ... Read More

27 Prilli, Veljanovski merret në pyetje në prokurori

16/04/2019

S A 2019-04-16T15:33:10+02:00 Dyzet minuta zgjati marrja në pyetje e ish-Kryetarit të Kuvendit, Trajko Veljanoski në Prokurorinë për Krim të Organizuar. Ai dyshohet se ka ... Read More

Pastroni trupin nga sheqeri për tri ditë

14/04/2019

Simptomat nga marrja e tepruar e sasisë së sheqerit përfshijnë hiperaktivitet dhe lodhje, infeksione fungale, dhimbje koke, depresion, probleme me sinusin, letargji… Konsumi i sheqerit ... Read More

Alergjia ndaj aktiviteteve sportive identifikohet sipas përskuqjes

16/03/2019

Ushtrimi, vrapimi dhe marrja me sport në disa raste mund të jetë shkak i reaksionit të fuqishëm alergjik dhe anafilaksës, e cila shfaqet gjatë aktivitetit ... Read More

Suplementet dhe vitaminat nuk e parandalojnë depresionin

13/03/2019

Marrja e vitaminave përmes pilulave dhe suplementet tjera nuk e parandalojnë depresionin, por adaptimi i shprehive më të mira të ushqimit mund të ndihmojnë, thonë ... Read More