Tag: “Mall”

Qumili i përmalluar shkon te varri Cimës: E pabesueshme, e papërballueshme

24/04/2021

Qumili i shkon te varri Cimës: E pabesueshme, e papërballueshme. Qumili e kujtoi me mall mikun e tij të ndjerë. Një muaj më parë, më ... Read More

Konkurrenti i Për’puthen thotë se ndjen mall për ish gruan

28/03/2021

Shkoi për t’u përputhur, konkurrenti thotë se ndjen mall për ish gruan. “Për’puthen +40” është bërë njëri nga emisionet më të shikuara në shqiptari. Vëmendje ... Read More

Lexojeni parashikimin e yjeve për sot

20/11/2019

DashiEkziston mundësia që të bëheni nostalgjik sot dhe të ndjeni mall për një mik të ngushtë, të cilin keni kohë pa e takuar. Do t’ju ... Read More

Ky vend do të ndalojë pirjen e duhanit në zona të veçanta

03/10/2019

Bourke Street Mall ka vendosur të ndalojë pirjen e duhanit të premten por këshilltari i Melbourne, Beverley Pinder dëshiron që ligjet të prekin të gjithë ... Read More

Neymarin e ka marrë malli të luajë futboll

01/04/2019

Neymari nuk ka luajtur futboll që prej fundit të muajit janar dhe tani ka shumë mall për topin.Më 23 janar, Neymar e lëndoi nyjën e ... Read More