Tag: Lulja

Lulja kaq shumë ngjanë me motrat e nënën

09/03/2021

Lulja e Medes na prezanton me nënën e motrat. Dje u shënua Dita ndërkombëtare e gruas. Në Kosovë rëndësi të madhe këtë ditë u kushtohet ... Read More

Lulja shkon për vizitë tek gjyshi, por si rrallëherë vishet me minifund

04/03/2021

Lirimi dhe Lulja janë ҫifti më i njohur shqiptar në Instagram. Ata kanë shumë ndjekës, nga të cilët kanë pasur shumë fjalë të mira, por ... Read More

Pasi mposhti sëmundjen, Lulja tani bën këtë ndryshim në pamje

19/02/2021

Lirimi dhe Lulja janë ҫifti më i njohur shqiptar në Instagram. Ata kanë shumë ndjekës, nga të cilët kanë pasur shumë fjalë të mira, por ... Read More

Lules sa shumë i shkojnë flokët kështu

16/02/2021

Sa shumë i shkojnë Lules flokët kështu. Lulja e Medës po eksperimenton në forma të ndryshme me flokët e saja. Ajo në çdo imazh që ... Read More

Mposhti përfundimisht sëmundjen, Lulja shfaqet në një moment romantik me Lirimin

10/02/2021

Lirimi dhe Lulja janë ҫifti më i njohur shqiptar në Instagram. Ata kanë shumë ndjekës, nga të cilët kanë pasur shumë fjalë të mira, por ... Read More

Lulja u duk si ‘kukull’ për Vitin e Ri, mahniti me fustanin, grimin dhe stilin e flokëve

02/01/2021

Lirimi dhe Lulja janë ҫifti më i njohur shqiptar në Instagram. Ata kanë shumë ndjekës, nga të cilët kanë pasur shumë fjalë të mira, por ... Read More

Lulja e Lirimi kanë dalur bashkë, zonja mori vëmendjen me këtë pallto të bukur

04/12/2020

Lirimi dhe Lulja janë ҫifti më i njohur shqiptar në Instagram. Ata kanë shumë ndjekës, nga të cilët kanë pasur shumë fjalë të mira, por ... Read More

Lulja pa pikë grimi, merr gjithë vëmendjen

04/12/2020

Fytyra e Lules shkëlqen pa pikë grimi. Lulja është një ndër fytyrat më të njohura në mediat rozë. Ajo në të shumtën e rasteve kalon ... Read More

Lulja kaq të re e ka nënën

01/12/2020

Kaq të re e të bukur e paska Lulja nënën. Luljeta Përgjeqaj është bashkëshortja e këngëtarit të mirënjohur Medes. Ajo falë reputacionit skenik të bashkëshortit ... Read More

Lulja bëhet gati për të dal me shoqe, mori vëmendjen me këtë veshje

24/11/2020

Lirimi dhe Lulja janë ҫifti më i njohur shqiptar në Instagram. Ata kanë shumë ndjekës, nga të cilët kanë pasur shumë fjalë të mira, por ... Read More

Kjo është gjendja shëndetësore e Lules tani!

24/11/2020

Lirimi dhe Lulja janë ҫifti më i njohur shqiptar në Instagram. Ata kanë shumë ndjekës, nga të cilët kanë pasur shumë fjalë të mira, por ... Read More

Lulja bëhet gati për të dal, palltoja e saj mori tërë vëmendjen

18/11/2020

Lirimi dhe Lulja janë ҫifti më i njohur shqiptar në Instagram. Ata kanë shumë ndjekës, nga të cilët kanë pasur shumë fjalë të mira, por ... Read More