Tag: luani

Cilën kafshë e dalloni të parën? Ja çfarë kuptimi ka

07/04/2021

13:33 | 6 Prill 2021 1.Luani: Në qoftë se kafsha e parë që vutë re është luani, nuk është aspak çudi të mos gjeni këto ... Read More

Këto janë arsyet pse ecja në plazh është e mirë për shëndet

19/08/2019

Përveç se të merrni diell, të laheni, të relaksoheni dhe të luani, në plazh mund të bëhen edhe shumë aktivitete të tjera si për shembull ... Read More

Një luani i “shkulën” thonjtë, që fëmijët që vizitojnë kopshtin zoologjik të luajnë pa frikë (Foto)

20/02/2019

Një luani i janë “shkulur” thonjtë nga një kopsht zoologjik palestinez, kështu që vizitorët mund të ‘luajnë’ me kafshën, duke shkaktuar zemërim nga aktivistët e ... Read More