Tag: Ledjanës

Mevlani tregon se a u pendua për këngën që ia dedikoi Ledjanës

24/07/2021

Mevlani tregon se a u pendua për këngën që ia dedikoi Ledjanës. Mevlani dhe Ledjana vijojnë të jenë në qendër të vëmendjes me marrëdhënien e ... Read More

Pas ndarjes, Mevlani ia bën edhe këtë gjë Ledjanës

26/06/2021

Mevlani i jep Ledjanës “goditjen” përfundimtare. Ledjana dhe Mevlani kanë javë që nuk flasin e s’kanë asnjë komunikim me njëri-tjetrin dhe pse shumë mendonin se ... Read More

Nga emisioni dolën ‘çift’, por si qëndrojnë gjërat në të vërtetë mes Ledjanes dhe Mevlanit

20/05/2021

Dolën ‘çift’ nga emisioni, por si qëndrojnë gjërat në të vërtetë mes Ledjanes dhe Mevlanit. Ledjana dhe Mevlani gjatë mbrëmjes së djeshme u larguan përfundimisht ... Read More

Ledjana tregon çka thotë vëllai i saj për Mevlanin

07/04/2021

Ledjana tregon çka thotë vëllai i saj për Mevlanin. Raporti i Mevlanit dhe Ledjanës siç duket vetëm se po shkon dhe po bëhet më serioz. ... Read More

Mevlani deklarohet për Ledjanën, kjo është përgjigja e saj

30/03/2021

Sot në Për’Puthen ëstë transmetuar takimi i Mevlanit dhe Ledjanës. Mendohet të jetë një takim sqarues për ta për të dalë në një përfundim, nëse ... Read More

I nxorën mesazhe me të “dashurin e burgosur”, reagon sërish Lediana

19/03/2021

I nxorën mesazhe me të “dashurin e burgosur”, Ledjanës nuk i pëlqen emri që i tij. Që kur u bë pjesë e emisionit “Për’puthen”, Ledjana, ... Read More

Publikohen mesazhet e Ledjanës me të dashurin në burg

16/03/2021

Janë publikuar mesazhet e Ledjanës me të dashurin në burg. Ishte përfolur se Ledjana ka një lidhje jashtë “Për’puthen” me një person që ndodhet në ... Read More