Tag: Leartës

Leartës i është rritur djali, dalin bashkë në kafe

18/11/2021

Kjo foto e Leartës dhe Matinit do ju shkrijë të gjithëve. Learta Jakupi është njëra ndër personazhet më të komentuarat. Ajo komentohet shumë në çdo ... Read More

Learta e Neca nxehen në vallëzim, veprim i Dritës i papritur

12/08/2021

Drita Jakupi është nëna e Leartës, e cila tashmë është shumë e njohur për ju. Nënë e bijë janë shumë të ngjashme, shkruan ORAinfo. Drita ... Read More

Drita një gjyshe model, kështu po kujdeset për mbesën e saj, Matinën

09/07/2021

Drita Jakupi është nëna e Leartës, e cila tashmë është shumë e njohur për ju. Nënë e bijë janë shumë të ngjajshme, shkruan ORAinfo. Drita ... Read More

Nëna e Leartës e zoja në kuzhinë, nuk na treguan asnjëherë

19/05/2021

Këtë nuk e paskemi ditë Ndoshta nuk e dinit, por Drita Jakupi, nëna e Leartës, është shumë meraklike dhe përgatit në mënyrë të mrekullueshme. Learta, ... Read More

Festë e madhe në familjen e Leartës, por ajo nuk gjendet afër tyre në këto momente të bukura

22/02/2021

Drita Jakupi është nëna e Leartës, e cila tashmë është shumë e njohur për ju. Nënë e bijë janë shumë të ngjajshme, shkruan ORAinfo. Drita ... Read More

Learta është fryer kaq shumë nga shtatëzania, ja si kujdeset Kushtrimi për të

13/12/2020

Kushtrimi me një kujdes të veçantë për barkun e Leartës. Learta Jakupi me stilin e saj të veçantë gjithmonë kalon në lajm. Duke qenë tejet ... Read More

Learta e pandashme me kunatën e saj, ja ku e kaluan vikendin se bashku!

07/12/2020

Ky është raporti i vërtet i Leartes me kunaten. Learta Jakupi, për të gjithë e njohur si reja e Shyhretes, këto kohë nuk ka qenë ... Read More

Pak ditë pas vdekjes së nënës, Drita bën veprimin me të cilin përloti të gjithë

21/11/2020

Drita Jakupi është nëna e Leartës, e cila tashmë është shumë e njohur për ju. Nënë e bijë janë shumë të ngjajshme, shkruan ORAinfo. Drita ... Read More

Çfarë ndodhi me bashkëpunimin e kunatave?

22/10/2020

Çfarë ndodhi me bashkëpunimin e Engjëllushës e Leartës? Një nga prurjet muzikore që bëri bujë pa u publikuar ishte bashkëpunimi mes Engjëllusha Salihut dhe Learta ... Read More