Tag: larmi

Sandalet unike pritet të kushtojnë 534 euro

10/06/2021

Dizajni i ri ka kombinuar sandalet prej gome me taka dhe vjen në një larmi ngjyrash. Ndërsa aktualisht është e paqartë se sa do të ... Read More

Mos blini sallata të gatshme, aty bëjnë folenë bakteret

23/08/2020

Shumë prej supermarketeve ofrojnë një larmi sallatash të gatshme e të paketuara këndshëm. Ato e lehtësojnë punën dhe kursejnë shumë kohë. Por shumë nga kuzhinierët ... Read More