Tag: kushtoni

Para dhe dashuri të reja, parashikimi javor i yjeve

07/10/2020

Dash i dashur, këtë javë duhet t’i kushtoni vëmendje të veçantë komunikimit pasi kontrasti midis Merkurit tek Akrepi dhe Uranit tek Demi tregon se mund ... Read More

Sa është zyra e infektuar? Nëse neveriteni, më mirë të mos e lexoni këtë tekst

15/11/2019

Nëse neveriteni shumë apo i kushtoni kujdes shumë pastërtisë së ambientit tuaj, atëherë më mirë të mos i dini të dhënat të cilat pasojnëNë zyrë, ... Read More

Nëse shpesh keni shije të hidhët apo të thartë në gojë – ndoshta është fjala për llojin më të rrezikshëm të kancerit

17/03/2019

Kushtoni kujdes sinjaleve të cilat jua dërgon trupi juaj, sepse mund të pengoni sëmundjet e rrezikshme Nëse shija e hidhët apo e thartë në gojë ... Read More