Tag: kujdestarisë

‘Lufta’ ka mbaruar, Brad dhe Angelina marrin një vendim rreth kujdestarisë së fëmijëve

05/04/2019

‘Lufta’ ka mbaruar, Brad dhe Angelina marrin një vendim rreth kujdestarisë së fëmijëve Gjërat më në fund po qetësohen. Kanë kaluar katër muaj që kur ... Read More