Tag: krijohet

Ja pse nuk duhet të hani akullin që krijohet pas borës

12/01/2021

Ndërsa mund të jetë joshëse të hani akullin që krijohet pas borës kjo gjë mund të jetë edhe shumë e rrezikshme, për këtë arsye meteorologët ... Read More

Shkencëtaret krijojnë vaksinën antiCovid që ngjitet në lëkurë

09/01/2021

Krijohet vaksina e Covid që ngjitet në lëkurë. Shkencëtarët britanikë po zhvillojnë vaksinën e parë në botë të koronavirusit që ngjitet në lëkurë dhe mund ... Read More

A është i dëmshëm uji i gazuar?

27/11/2019

Ujit të gazuar i shtohet dyoksid karboni me presion. Si rezultat i kësaj, në ujë krijohet thartira e dobët karbonike, e cila mund të shkaktojë ... Read More

Shqetësimet që vijnë nga aciditeti i lartë në stomak

29/05/2019

Janë të shumtë pacientët që ankohen se pasi kanë ngrënë u krijohet ndjesia e rikthimit të ushqimit mbrapsht nga stomaku për në ezofag. Mjekët shpjegojnë ... Read More

Kush stresohet, ka më shumë gjasa që të sëmuret nga kanceri?

04/05/2019

Shpesh krijohet konfuzion me atë se çfarë e shkakton një tumor: nganjëherë dyshimet janë legjitime, ndonjëherë jo Disa studiues, janë përpjekur gjatë viteve për t’iu ... Read More

Mushkolaj: Familjarët e shqiptarëve të vrarë pas lufte, kanë të drejtë të shpresojnë te Gjykata Speciale (Video)

10/01/2019

Analisti Imer Mushkolaj ka thënë se nuk duhet të krijohet përshtypje e keqe për ata persona që u janë vrarë familjarë pas lufte, pse ata ... Read More