Tag: koordinohen

Plani i madh i Piolit dhe Maldinit për transferimin e një mesfushori

07/01/2021

Pioli dhe Maldini koordinohen, transferim në mesfushë. Stefano Pioli dhe Paolo Maldini kanë arritur të gjejnë një emër të përbashkët në mesfushë dhe tashmë pritet ... Read More

Analistët kërkojnë koordinim ndërmjet Presidentit dhe Qeverisë për taksën ndaj Serbisë

07/01/2019

Presidenti, Qeveria dhe Kuvendi duhet të koordinohen për veprimet e ardhshme që do të merren në lidhje me taksën ndaj Serbisë dhe dialogun. Ky është ... Read More