Tag: kompjuterike

Bill Gates kishte paralajmëruar virusin më 2015

16/03/2020

Themeluesi i Koorporatës Microsoft, njëherësh edhe zhvillues i shumë programeve kompjuterike, Bill Gates, kishte paralajmëruar virusin Corona në një prezantim shkencor në fjalimet e njohura ... Read More

PUBG, Fortnite, Dota 2 apo të gjitha – shiko super PC-të që mund t’i blini për super performancë të lojërave

29/01/2019

Kohëve të fundit lojërat kompjuterike e kanë thyer çdo rekord sa i përket përdoruesve dhe ky numër po shkon në rritje në vazhdimësi. Megjithatë, si ... Read More