Tag: komentuara Modelja

Morena Taraku pranon “kërkim faljet vetëm në para kesh”

21/03/2019

Morena Taraku është një prej personazheve më të komentuara. Modelja dhe këngëtarja zhvillon një jetë super luksoze. Kjo ka bërë që ajo të ketë një ... Read More