Tag: kolesterolin

Kolesteroli shumë i ulët në gjak, ja rastet kur është shqetësuese

13/02/2020

Për problemet me kolesterolin me siguri keni degjuar dhe lexuar me qindra artikuj, e kryesisht ato për kolesterolin e lartë. Kolesteroli i lartë është një ... Read More

Këto janë ushqimet që mposhtin kolesterolin

09/06/2019

Ushqime të ndryshme ulin kolesterolin në mënyra të ndryshme. Tërshëra: Një hap i parë i lehtë për të ulur kolesterolin është të hani një tas ... Read More