Tag: Klassiker’

Hitzfeld: Dortmund janë në momentin e tyre para ndeshjes me Bayern

05/04/2019

Kjo fundjavë në Bundesliga do të jetë shumë interesante pasi do të sjellë ‘Der Klassiker’ mes Bayern Munich dhe Borussia Dortmund. Trajneri në pension, Ottmar ... Read More