Tag: kërcënojnë

Si të zbuloni nëse keni toksina në trup, mënyrat natyrale për t’i larguar

23/05/2020

Toksinat na rrethojnë dhe na kërcënojnë rregullisht çdo ditë. Ato gjenden në ajër, ujin që pijmë dhe ushqimet që hamë dhe na rrezikojnë shëndetin në ... Read More

Zbulimi tronditës: Dielli mund të shkatërrojë komunikimet në Tokë

13/06/2019

Super flakët shkatërruese nga Dielli kërcënojnë të ndikojnë seriozisht në galaktikën e Tokës në 100 vjetët e ardhshëm, kanë bërë të ditur astronomët. Ato janë ... Read More

FH: Demokracia globale në tkurrje

05/02/2019

Sfidat ndaj demokracisë në Shtetet e Bashkuara po testojnë stabilitetin e sistemit të saj kushtetues dhe kërcënojnë të minojnë të drejtat politike dhe liritë civile ... Read More

Ristevska: Reformat në sistemin e pensioneve do të parandalojnë krijimin e deficitit

14/11/2018

14 Nëntor 2018 / 22:16 Reformat në sistemin pensional nuk kërcënojnë shtyllën e parë, thotë Irena Ristevska nga Ministria e Punës dhe Politikës Sociale e ... Read More