Tag: kauza

Studentët e Ekonomikut: Kauza jonë nuk është partiake

13/01/2019

Studentët e Ekonomikut kanë deklaruar se kauza e tyre nuk është partiake. Me anë të një letre, ata i drejtohen “studentëve, prindërve, intelektualëve dhe palaçove ... Read More