Tag: katërditor

Dy të burgosur fituan 4 milion funte në ‘Lotarinë Kombëtare’, por nuk ua japin paratë

07/06/2019

Mark Goodram, 36 vjeç, dhe Jon-Ross Watson, 31 vjeç, shkuan në një bend katër-ditor në Londër pas uljes së fitores së tyre. Por kompania e ... Read More