Tag: karakteristika

Virologu që zbuloi Ebolën: Pandemia e Covid-19 sapo ka filluar

12/07/2020

Pandemia e koronavirusit sapo ka filluar, por vala e dytë mund të ketë karakteristika shumë të ndryshme nga e para. Ky është parashikimi që bën ... Read More

Karakteristika të çmendura të fshehura në pajisjet ushtarake

11/10/2019

Njerëzit kanë projektuar pajisje për mijëra vjet dhe disa kanë karakteristika që me të vërtetë ishin jashtë kutisë Nga veshjet e padukshmërisë, deri te ekzoskelatet ... Read More

Karakteristikat trupore të cilat gjenden vetëm në 5 përqindëshin e botës

22/05/2019

Të gjithë jemi të ndryshëm, dhe disa nga ne kemi karakteristika të rralla të trupit të cilat i kanë vetëm një përqindje e vogël e ... Read More

Facebook me një dizajn krejtësisht të ri, ja si do të duket

30/04/2019

Facebook është duke u ridizajnuar, kështu që të mund të përqëndrohet në grupe dhe karakteristika të tjera, ka njoftuar rrjeti social.Pamja e re e gjigantit ... Read More

Galaxy S10 cilësohet si telefoni me ekranin ‘më të mirë ndonjëherë’

05/03/2019

Samsung Galaxy S10 është një telefon shumë i fortë me shumë karakteristika të përparuara. Por një gjë që është veçanërisht e vështirë për t’u testuar ... Read More

Trajtat joshëse të meshkujve që vërehen menjëherë nga femrat

16/01/2019

Secila femër e ka imazhin e një mashkulli ideal. Megjithatë, ka disa karakteristika të caktuara të meshkujve të cilat u duken shumë joshëse femrave. Telegrafi ... Read More

Aktivizohen sërish protestat në Greqi kundër Marrëveshjes së Prespës

03/09/2018

3 September 2018 / 10:34 Kundër Marrëveshjes së Prespës, në mënyrë paqësore dhe të vendosur, pa karakteristika partiake dhe pa fjalime, organizatat greke të diasporës ... Read More