Tag: Karabinierët

I moshuari telefonon policinë: Jam vetëm, ejani të ngrini një dolli me mua për Krishtlindje

25/12/2020

Një 94-vjeçar ka telefonuar karabinierët, pasi ndihej i vetëm në shtëpi dhe donte të ndrinte një dolli për Krishtlindje me dikë. Sipas informacioneve për mediat ... Read More