Tag: jonë

Këto ndryshime i përjeton trupi gjatë dimrit

14/12/2020

Dimri është sezoni kur lëkura jonë është e ekspozuar ndaj kushteve të motit – era, i ftohti, lagështia, acari dhe gjithçka që ka një efekt ... Read More

VIP-at në plazh/ Lei Kraja e tepron me fotoshop, Angela Martini pushon vetëm

08/08/2020

Jemi në fillim të gushtit dhe shumë janë me pushime. E për të gjithë ata, që si puna jonë janë në krye të detyrës, më ... Read More

Kush nuk konsumon mish jeton më gjatë?!

22/07/2020

Jetëgjatësia jonë ndikohet nga një kombinim mes gjenetikës dhe faktorëve të jashtëm. Në studime të shumta, është parë që vetëm 30% e jetëgjatësisë va.ret nga ... Read More

“Nuk më mësove si të jetoj pa prezencën tënde”, përlot e bija e aktorit Xhevdet Feri

16/06/2020

Prindërit janë parajsa jonë në tokë. Mirëpo, kur njëri prej tyre na lë, kjo na çon në dhimbje të madhe dhe të vetmet gjëra që ... Read More

Koronavirusi është vetëm fillimi: Shkencëtarët paralajmërojnë më shumë sëmundje si kjo në të ardhmen

25/03/2020

Popullsia jonë në rritje globale po na afron me jetën e egër dhe rrezikojmë nga viruse të reja, paralajmërojnë ambientalistët. Fushata e National Geographic për ... Read More

Tetë pjesët e trupit që zbulojnë detajet e karakterit

27/02/2020

Edhe pse pamja jonë fizike varet nga gjenet tona dhe jo nga karakteristikat tona personale, ka ende pjesë të trupit që mund të zbulojnë shumë ... Read More

Bëni këtë miks erëzash dhe për ju nuk do të ketë dimër!

01/12/2019

Sipas mësimeve tradicionale ayurveda, foleja jonë e tretjes apo agni janë shumë të rëndësishme, sepse ndihmojnë që sa më shumë nutrienë nga ushqimi të jenë ... Read More

Keni probleme me shikimin? Mësoni se si mund të shihni më mirë pa syze

28/11/2019

Truqe sekrete të shqisës së të parit të cilat patjetër duhet t’i shihniMendja jonë ndonjëherë dëshiron të lozë me ne, ndërkaq këto janë vetëm disa ... Read More

Vinte gjithmonë erë e mirë në shtëpinë e saj, gruaja u tregon sekretin mysafirëve

30/09/2019

Të gjithë ne kemi dëshirë që shtëpija jonë të duket gjithnjë e pastër dhe të mbajë aromë të mira, që sapo mysafirët tuaj të futen ... Read More

Organizmi tenton të tregojë se diçka nuk është në rregull me anë të këtyre shenjave

27/08/2019

Organizmi jonë shumë shpesh dërgon sinjale, me anë të së cilave tregon se diçka nuk është në rregull me shëndetin tonë.Disa nga këto shenja janë: ... Read More

Organizmi tenton të tregojë se diçka nuk është në rregull me anë të këyre shenjave

22/08/2019

Organizmi jonë shumë shpesh dërgon sinjale, me anë të së cilave tregon se diçka nuk është në rregull me shëndetin tonë.Disa nga këto shenja janë: ... Read More

Nuk ka mënyrë më natyrale për ta kontrolluar sheqerin në gjak: Nevojitet vetëm një vezë e zier

16/07/2019

Shëndeti jonë i përgjithshëm ndikohet nga mënyra si ushqehemi dhe stili i jetesës që e bëjmë.Por, prapëseprapë, pasi që ne jetojmë në ambient të ndotur ... Read More