Tag: Irak

Irak: Lind foshnja me tre organe gjenitale

03/04/2021

00:25 | 3 Prill 2021 Në Irak ka lindur fëmija me tre penisë, duke u bërë kështu fëmija i parë me një deformim të tillë ... Read More

Ikballe Haduti kritikon Halil Kastratin, i cili ia kthen me këto fjalë

22/11/2020

Përkrahësja e islamit shiit që kryesisht ka shtrirje në Iran e Irak, Ikballe Berisha Huduti, mbrëmë ka kritikuar Halil Kastratin dhe hoxhën Elvis Naçi për ... Read More

Ekspertët: Varfëria shtyn të rinjtë të përfshihen në luftë

07/08/2018

7 August 2018 / 15:47 Personat e kthyer nga luftërat në Siri e Irak, respektivisht ish-pjesëtarët e të ashtuquajturit ISIS mund të jenë të rrezikshëm ... Read More