Tag: hulumtimeve

Do habiteni: Këto janë organet pa të cilat mund te jetojmë pa pikë problemi

06/12/2019

Edhe pse mund të tingëllojë paksa e çuditshme, sipas hulumtimeve të ndryshme ka mundësi që njeriu të jetoj edhe pa disa organe të caktuaraKëto janë ... Read More

Udhëtimi me shokë është gjëja më e mirë që mund ta bëni për shëndetin

20/05/2019

Mblidhni shokët! Sipas hulumtimeve të reja, udhëtimi me shokët është gjë shumë e mirë për shëndetin mendor dhe fizik. Arsyeja? Epo, studimet tregojnë se që ... Read More

Çfarë i shkakton shtresat e yndyrës rreth stomakut

14/05/2019

Sipas hulumtimeve të fundit, njerëzit e moshës së mesme e kanë më të vështirë të humbasin shtresat rreth barkut, si burra ashtu edhe gra. Edhe ... Read More

Buka e zezë mund të parandalojë kancerin e mëlçisë

05/04/2019

Sipas disa hulumtimeve të prezantuara të martën në takimin e ‘American Association for Cancer Research’, përdorimi i drithërave dhe produkteve që përmbajnë drithëra ndihmon në ... Read More

Meshkujt kërkojnë femra që ngjajnë me nënat e tyre

26/03/2019

Sipas hulumtimeve të kryera nga “Eharmony”, 64% e meshkujve janë në lidhje me një femër e cila ka trajta shumë të ngjashme personaliteti me nënën ... Read More

Tregtia me njerëz, Maqedonia shënon 7 viktima për këtë vit

18/10/2018

18 Tetor 2018 / 14:15 Sipas hulumtimeve të Organizatës Ndërkombëtare për migrim numri i viktimave të tregtisë me njerëz në nivel global është në rritje ... Read More

Me xhirim satelitor në Shkup janë zbuluar 237 defekte në rrjetin e ujësjellësit

28/09/2018

Sipas hulumtimeve dhe analizave të fundit të Ndërmarrjes publike “Ujësjellësi dhe kanalizimi” humbja e ujit në Qytetin e Shkupit paraqet rreth 50 për qind. Që ... Read More