Tag: hedh

Dalin detaje të reja rreth Covid-19

23/10/2020

Studimi i ri hedh në dritë të reja rreth Covid-19. Një studim i ri tregon se pas një të ftohure personi mund të jetë më ... Read More

Çfarë ndodh realisht kur një mizë ndalon mbi pjatën tënde?

30/07/2020

Ka dy grupe njerëzish: një që e hedh ushqimin nëse mbi pjatë qëndron një mizë dhe grupi tjetër që vazhdon të hajë se thjesht një ... Read More

Greqia paguan 450 pound për familje nëse shkoni të jetoni në këtë ishull

03/07/2019

Antikythera, që ndodhet midis Kretës dhe Kythirave, madje po hedh një pjesë të tokës në marrëveshje, kështu që të ardhurit mund të ndërtojnë shtëpinë e ... Read More

MPB: Nuk ka pengesa për autobusët që po transportojnë mbështetësit e VMRO-së

01/04/2019

Alsat 2019-04-01T20:58:34+02:00 Ministria e Brendshme hedh poshtë lajmet e disa portaleve, që shkruajnë për bllokada dhe inspektime të jashtëzakonshme teknike të autobusëve që po transportojnë ... Read More

Xhaferi : Imuniteti i Veljanoskit nuk ishte skenar, kam respektuar rregulloren për punën e Kuvendit

26/02/2019

26 Shkurt 2019 / 22:16 Xhaferi hedh poshtë si spekulime te thënat se imuniteti i Veljanoskit ishte skenar apo film. Sipas tij është respektuar vetëm ... Read More

Osmani: Prokuroria t’i hetojë të gjitha organet e BDI-së

15/11/2018

15 Nëntor 2018 / 15:16 Prokuroria Speciale Publike hedh poshtë zërat për zvarritjen e hetimeve për zyrtarët e lartë të BDI-së. Njëri nga të dyshuarit ... Read More

“Instituti i Gjelbër”: Bashkëpunim mes komunave e qytetarëve për reduktimin e deponive ilegale

17/09/2018

17 Shtator 2018 / 15:31 “Nuk i hodha unë i pari, por vazhdova të hedh më vonë meqë s’kam zgjidhje tjetër”. Kështu fillon krijimi i ... Read More

KSHZ: Nuk ka votues fantazmë në listën zgjedhore

17/08/2018

17 August 2018 / 16:04 Kreu i KSHZ-së hedh poshtë mundësitë që në listën zgjedhore të ketë votues fiktiv. Ai thotë se listë zgjedhore të ... Read More

Hidhet poshtë ankesa e Abdylfetah Alimit mbi masën e paraburgimit

14/05/2018

14 May 2018 / 15:14 Gjykata e Apelit hedh poshtë ankesën e Abdylfeta Alimit për vazhdimin e paraburgimit si i akuzuar për terrorizëm më 27 ... Read More

ISHP, drejtori hedh poshtë konstatimet e Revizorit

05/05/2018

5 May 2018 / 16:15 Drejtoria e Institutit të Shëndetit Publik hedh poshtë konstatimet e Revizorit Shtetëror për keqpërdorime financiare. Kreu i këtij institucioni Shaban ... Read More