Tag: hapje

Të gjithë e keni parë, por asnjëherë s’e keni menduar pse ekziston kjo vrimë në lavamanin tuaj

22/10/2019

Është e dobishme ta diniA keni pyetur ndonjëherë përse çdo lavaman ka hapje të vogël, përkatësisht një vrimë të vogël, nën rubinet? Ekzistojnë dy arsye ... Read More

Qeveria ndan 500 mijë euro për Kombëtaren e Kosovës

02/04/2019

Në hapje të mbledhjes së sotme të Qeverisës ë Republikës së Kosovës, Kabineti është informuar për situatën aktuale të krijuara nga zjarret e shumta që ... Read More

Flora Brovina, deputetëve: Ndaloni fyerjet dhe akuzat e pabazuara mes vete

30/01/2019

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Flora Brovina, në hapje të sesionit të ri të Kuvendit u ka bërë thirrje deputetëve, politikanëve por edhe medieve ... Read More