Tag: grimcat

Kështu mbrohen kinezët nga koronavirusi

18/06/2020

Nëse nuk e ulni kapakun e tualetit, mund të thithni grimcat e aerosolit, duke hapur rrugën për infeksion të mundshëm, përfshirë coronavirusin, thonë shkencëtarët kinezë. ... Read More

Ajri i ndotur çon në depresion dhe vetëvrasje, sipas një studimi të ri global

19/12/2019

Një studim i fundit global e lidh ajrin e ndotur me depresionin dhe vetëvrasjen. Grimcat e ndotjes, të analizuara në studim, prodhohen nga djegia e ... Read More