Tag: Grida

“Më duket shumë e shëmtuar kur debatojnë dy gra”, Grida Duma: Nëse s’do merresha me politikë, do më shihnit në regjisurë

28/03/2021

Tërheqëse, e bukur dhe elegante, mendime të cilat të vijnë teksa sheh Grida Dumën. Në çdo dalje është e pashmangshme që bukuria e saj të ... Read More

U divorcua pas 22 vitesh martesë, sipo e përjeton divorcin Grida Duma

22/03/2019

Ish-deputetja e PD-së, Grida Duma, është divorcuar nga bashkëshorti Ilir Shqina pas 22 vitesh martesë. Sipas dokumentit që bëri xhiron e rrjetit, ishte Grida ajo ... Read More

Grida Duma ndahet nga bashkëshorti

15/03/2019

Ish-deputetja e Partisë Demokratike të Shqipërisë, njëherësh anëtare e kryesisë në PD, Grida Duma, është ndarë nga bashkëshorti i saj, Ilir Shqina. Duma ka vendosur ... Read More