Tag: Goodman

Vasfije Krasniqi-Goodman: Zëri im do të jehoj gjithandej për të vërtetën e madhe

17/05/2019

Vasfije Krasniqi Goodman – aktiviste e Qendrës Kosovare për Rehabilitimin e të Mbijetuarve të Torturës-QKRMT, ka bërë edhe një reagim pas publikimit të një fotografive ... Read More

Vasfije Krasniqi Goodman, fituese e çmimit Kim Bok-Dong për paqe

10/05/2019

Vasfije Krasniqi Goodman – aktiviste e Qendrës Kosovare për Rehabilitimin e të Mbijetuarve të Torturës-QKRMT, e cila avokon për të mbijetuarit e dhunës seksuale në ... Read More

Vasfije Krasniqi: Vajza dhe gra të Kosovës, ngriteni zërin dhe kërkoni drejtësi

06/02/2019

Vasfije Krasniqi- Goodman ka reaguar ndaj abuzimit seksual të 16 vjeçares në Drenas, nga mësimdhënësi dhe polici. Krasniqi-Goodman, e cila është gruaja e parë që ... Read More

Vasfije Krasniqi Goodman: Duhet të flasim për dhunën që të marrim drejtësi (Video)

03/02/2019

Vasfije Krasniqi Goodman, thotë se nuk ka qenë e lehtë periudha që kur foli për herë të parë para bashkëkombësave të saj për tmerrin që ... Read More