Tag: gomë

Sandalet unike pritet të kushtojnë 534 euro

10/06/2021

Dizajni i ri ka kombinuar sandalet prej gome me taka dhe vjen në një larmi ngjyrash. Ndërsa aktualisht është e paqartë se sa do të ... Read More

“Djaloshi prej gome”, synon të futet në librin e rekordeve Guiness (Video)

11/02/2019

Një djalosh 10-vjeçar ka fituar nofkën e “djaloshit prej gome”, për faktin se trupi i tij është shumë elastik dhe me akrobacionet e tij synon ... Read More