Tag: goditë

Rrahin familjarin, tre të arrestuar në Pejë

28/04/2019

Tre persona janë arrestuar në Pejë, të cilët pas një mosmarrëveshje kanë rrahur dhe goditë me mjete të forta familjarin e tyre, i cili ende ... Read More