Tag: Gmail

Si të bllokoni marrjen e mesazheve në Gmail

08/04/2019

Askujt nuk i pëlqen të marrë email ‘spam’, por fatmirësisht platforma e email-it, Google Gmail, ka bërë një punë mjaft të mirë me filtrat e ... Read More

Gmail sjell funksionin e shumëpritur në për përdoruesit e iPhone dhe iPad

30/03/2019

U desh mëse 1 vit që Google të sillte gjestet e rrëshqitjes majtas dhe djathtas të Gmail nga Android në iOS. Google përditësoi ditën e ... Read More

Gmail dhe Google Drive po përjetojnë ndërprerje në disa vende të botës

13/03/2019

Gmail është goditur nga një ndërprerje që prek përdoruesit anembanë botës, me njoftime të ndërprerjeve që përmbytin mediat sociale për t’u ankuar për problemet me ... Read More

Gmail do ta ndryshojë pamjen (Foto)

29/01/2019

Aplikacioni Gmail, do të ketë thuajse krejtësisht ngjyrë të bardhë. Google ka vendosur ta ndryshojë këtë aplikacion, në mënyrë që të përshtatet sa më shumë ... Read More