Tag: gëzojnë

Në këtë mënyrë ju mund ta përgatisni ilaçin kundër mushkonjave

14/08/2020

Sidomos gjatë kësaj kohe të vitit, mushkonjat duket se gëzojnë të vizitojnë oborret dhe kopshtet tona, kështu që zmbrapsja e tyre, lehtë mund të bëhet ... Read More

10 themeluesit e markave të famshme në të gjithë botën që zakonisht nuk tregojnë fytyrat

02/02/2020

Disa themelues të markave të famshme gëzojnë famën e tyre dhe mund të shihen në kopertinat e revistave në të gjithë botën. Por ka edhe ... Read More

Të shijshme dhe të frikshme, gatime për Halloween

29/10/2019

Halloween nuk i gëzojnë vetëm fëmijët që do të dalin të mbledhin ëmbëlsira, por edhe të rriturit që do të dalin të festojnë. Përqendrimi mund ... Read More

Fifi dhe Mc Kresha arrijnë një sukses të ri me “Psikopatja jote”

12/04/2019

Mc Kresha dhe Fifi gëzojnë një sukses të ri me këngën "Psikopatja jote". Fifi përmes një postimi në Instagram ka treguar se ka arritur një ... Read More

Shën Kirili dhe Metodi, pjesë e historisë me Bullgarinë

11/04/2019

Alsat 2019-04-11T15:26:59+02:00 Shën Kirilin dhe Metodin, Maqedonia dhe Bullgaria bashkë mund t’i gëzojnë si pjesë e historisë, është vendosur në mbledhjen e fundit të Komisionit ... Read More