Tag: fëmijëri

“Është mrekulli që jam gjallë”, Aulona Musta flet për sëmundjen që i rrezikoi jetën

07/11/2020

Gazetarja dhe moderatorja Aulona Musta se ajo nuk ka pasur një fëmijëri, si gjithë moshatarët e tjerë.Gjatë një interviste, Aulona Musta tha se vuante nga ... Read More

Ja çfarë duhet të konsumojmë për mëngjes dhe cilat janë ushqimet që na rëndojnë

26/01/2020

Të gjithëve na është folur që në fëmijëri për rëndësinë e të ushqyerit në mëngjes. Madje, ekspertët e ushqyerjes thonë se mëngjesi është vakti më ... Read More

Kur plagët në trup kthehen në art!

14/06/2019

Disa prej tyre na kujtojnë një fëmijëri të lumtur ose kujtime të tjera shumë argëtuese të cilat sa herë na bien në mend na bëjnë ... Read More