Tag: FBKsë

Çdo gjë gati për Final 8 të Kupës së Kosovës, pritet spektakël

26/02/2019

Federata e Basketbollit të Kosovës dhe KB Rahoveci të martën në zyre të FBK-së e kanë organizuar konferencën e fundit para fillimit të Final 8 ... Read More