Tag: eventuale

Marrëveshja Kosovë – Serbi do ta përafronte Ballkanin me BE-në

05/05/2019

Arritja eventuale e një marrëveshjeje për normalizimin e raporteve në mes Kosovës dhe Serbisë do të ndikonte në një paqe dhe stabilitet të qëndrueshëm në Ballkan, thonë ... Read More

Haradinaj: Ndryshimi i kufijve hap çështjen e pazgjidhur të shqiptarëve në Ballkan

15/04/2019

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka deklaruar se hapja eventuale e kufijve do të hapë çështjen e pazgjidhur të shqiptarëve në Ballkan, ndërkohë që ka ... Read More

Zaev: Ivanov nuk mund të fal, Neni 11 nga Ligji për falje nuk ekziston

11/04/2019

Alsat 2019-04-11T13:52:13+02:00 Kryeministri Zoran Zaev i pyetur rreth faljes eventualë të të dënuarve në rastin e “27 prillit”, nga ana e presidentit të shtetit Gjorge ... Read More

Asociacioni, ‘nën hijen’ e marrëveshjes përfundimtare

28/03/2019

Paralajmërimi i mundësisë së një marrëveshjeje eventuale përfundimtare në kuadër të dialogut Kosovë-Serbi, ndonëse ky proces ka ngecur aktualisht, ka bërë që çështja e formimit ... Read More

Marrëveshja Kosovë – Serbi mund ta shfuqizojë Rezolutën 12 44

17/03/2019

Arritja e një marrëveshjeje eventuale ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, e cila do ta zgjidhte kontestin ndërmjet dy vendeve, do të kërkojë edhe formalizimin e saj ... Read More

Ndryshimi i kufirit ndërmjet Kosovës dhe Serbisë akomodon apetitet hegjemone

02/03/2019

Ideja e ndryshimit të kufirit ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, si zgjidhje eventuale për arritjen e një marrëveshje juridikisht obliguese ndërmjet dy vendeve, e cila u ... Read More

Prokuroria do t’i ndjek parregullsitë eventuale gjatë referendumit

21/09/2018

21 Shtator 2018 / 12:40 Prokuroria Publike do t’i ndjek parregullsitë eventuale gjatë organizimit dhe zbatimit të referendumit dhe për këtë qëllim është formuar Komisioni, ... Read More

Armakolas: Zgjidhja diplomatike, nuk i jep fund problemit

03/05/2018

3 May 2018 / 12:55 Arritja e një marrëveshjeje eventuale politike për emrin nuk do t’i jep fund problemit greko-maqedonas, për shkak se problemi nuk ... Read More

Ngecin ndryshimet e planifikuara në Kodin Zgjedhor

18/03/2018

18 March 2018 / 15:34 Asnjë detaj nga ndryshimet eventuale në Kodin Zgjedhor, të paralajmëruara ditë më parë nga LSDM-ja dhe VMRO-DPMNE-ja… Nga partia e ... Read More