Tag: Epidemiology”

Njerëzit e trashë janë më të lumtur se të hollët

13/01/2021

Një studim i publikuar në revistën “International Journal of Epidemiology”, i kryer nga një grup shkencëtarësh nga Universiteti në Bristol, pohon se njerëzit e trashë ... Read More

Ky lloj lëngu i frutave mund ta luftojë kancerin

02/06/2019

Sipas një studimi të botuar në “American Journal of Epidemiology” konsumimi i bananeve, portokalleve dhe lëngut të portokallit në dy vitet e para të jetës ... Read More