Tag: emigruar

Nga modelingu në Australi tek dasma në Bali/ Elita Demiri i rrëfen të gjitha

31/03/2020

Një modele shumë e suksesshme në Australi, ndonëse prej Gostivari ajo ka emigruar atje me familjen e saj. Jashtëzakonisht e suksesshme sa që ka fituar ... Read More

Emigrimi i kosovarëve, sinjal jo i mirë për liberalizim të vizave

15/04/2019

Alsat 2019-04-15T09:52:10+02:00 Rritja e numrit të qytetarëve të interesuar për të emigruar jashtë Kosovës për në vendet e Evropës dhe më gjerë, nga autoritetet në ... Read More

Emigrimi, sinjal jo i mirë për liberalizim të vizave

14/04/2019

Rritja e numrit të qytetarëve të interesuar për të emigruar jashtë Kosovës për në vendet e Evropës dhe më gjerë, nga autoritetet në Prishtinë konsiderohet ... Read More