Tag: ekzistojnë

Personat me këtë profesion tradhtojnë më shumë

19/12/2020

Ekzistojnë shumë shenja nëpërmjet të cilave mund ta kuptoni se parneri juaj po iu tradhton. Sidoqoftë, një ekspert i marrëdhënieve sapo ka zbuluar se njerëzit ... Read More

Historitë dhe legjendat për bredhin e Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri

16/12/2020

01:52 | 16 Dhjetor 2020 Ekzistojnë pemë të çdo lloji, me dimensione dhe materiale të ndryshme, mund të zbukurohen ashtu siç dëshironi, duke i dhënë ... Read More

“Alienët ekzistojnë dhe vijnë në paqe”: Habit ish-shefi i programit hapësinor izraelit

09/12/2020

01:43 | 9 Dhjetor 2020 Alienët ekzistojnë dhe vijnë në paqe. Donald Trump është në dijeni të ekzsitencës së tyre, dhe mjaft shpejt do zbulojë ... Read More

Studimi i ri zbulon shtatë ‘forma të ndryshme’ të infeksioneve të koronavirusit

08/11/2020

Ekzistojnë shtatë ‘forma të ndryshme’ të infeksioneve të lehta COVID-19. Një studim i ri ka zbuluar se ekzistojnë shtatë ‘forma të sëmundjes’ brenda rasteve të ... Read More

Pse ekzistojnë vetëm 4 ngjyra të pasaportave në botë?

06/11/2020

Në të gjithë botën ekzistojnë vetëm 4 ngjyra të pasaportave. Pasaportë të kuqe kanë vendet me të kaluar komuniste si Serbia, Sllovenia, Kina, Rusia, Bullgaria, ... Read More

A mbani mace në shtëpi? Njëra nga arsyet pse futet në krevatin tuaj do t’iu brengosë

19/08/2020

Shumica e maceve adhurojnë që të flenë në krevat me pronarin. A e dini përse? Ekzistojnë mace të ndryshme, po ashtu edhe sosh që natën ... Read More

Këto dhimbje të çuditshme mund t’i ngatërroni me dhimbjen e dhëmbëve

13/07/2020

Ekzistojnë disa raste kur një dhimbje dhëmbi nuk ka asgjë të përbashkët me dhëmbët e prishur. Disa prej tyre janë mjaft serioze dhe kanë nevojë ... Read More

A dini se si ta dalloni Koronavirusin nga virusi i stomakut?

07/07/2020

Nuk është e thjeshtë të bëhet dallimi, por ekzistojnë shenja të caktuara Nëse coronavirusi është shkaktar i problemeve gastrointestinale, më së shpeshti shfa qet edhe ... Read More

Çfarë zbulon forma e këmbës për personalitetin tuaj

02/07/2020

Ekzistojnë shumë forma të ndryshme të këmbëve. Format më të zakonshmet janë prejardhja e Egjiptit në formën e këmbës, prejardhja e formës Romanfoot dhe prejardhja ... Read More

Shihni shpesh ëndrra? Ja arsyeja pse nuk duhet t’i tregojmë ato

14/06/2020

Ekzistojnë disa teori që kërkojnë të shpjegojnë se pse ëndërrojmë apo interpretojmë kuptimin e ëndrrave tona. Një nga këto është teoria e aktivizimit të sintezës. ... Read More

Na tregoni si putheni t’ju themi çfarë lidhje keni

06/02/2020

Një ndër rolet më të mëdha në një lidhjen i luan puthja. Ekzistojnë shumë lloje të puthjeve të ndryshme, transmeton Living. Pra, kjo do të ... Read More

Era e fortë rrezikon ta shtyjë ndeshjen nga Serie A

06/01/2020

10:24 | 6 Janar 2020 10:24 | 6 Janar 2020 Ballafaqimi rrezikohet të shtyhet nëse nuk ekzistojnë kushtet ideale për lojë. Kushtet e vështira klimatike ... Read More