Tag: ekuilibruar

Mbajeni diabetin nën kontroll me anë të këtyre ushqimeve

26/11/2019

Të gjesh kombinimet e duhura ushqimore me qëllimin, që të mbash të ekuilibruar nivelin e sheqerit në gjak nganjëherë është shumë e vështirë. Prandaj çdo ... Read More

Ky është ushqimi më i mirë për beben tuaj

31/07/2019

T’i ofroni fëmijës suaj një mënyrë të ushqyeri sa më të shëndetshme dhe të ekuilibruar, i jepni atij të gjitha shanset për t’u rritur në ... Read More

Çfarë ndodh me trupin tuaj kur hani shumë mish të kuq?

22/03/2019

Proteinat janë thelbësore për një dietë të ekuilibruar, por mbingarkesa me mish të kuq mund të çojë në një sërë çrregullimesh që gjithashtu mund të ... Read More

Samsung prezanton tre aksesorët e rinj për një jetesë të ekuilibruar dhe plot konektivitet

21/02/2019

Samsung prezanton tre aksesorët e rinj për një jetesë të ekuilibruar dhe plot konektivitet Linja e aksesorëve Galaxy zgjerohet duke  përfshirë Galaxy Watch Active, Galaxy ... Read More