Tag: ekspozuar

Është nënë e dy fëmijëve, por Elita shfaqet më joshëse se kurrë

18/12/2021

Elita kurr më shumë se këtë herë nuk ka ekspozuar. Elita Rudi mbetët një femër që gjithmonë është shembull për të gjitha aspektet. Ajo për ... Read More

Këto ndryshime i përjeton trupi gjatë dimrit

14/12/2020

Dimri është sezoni kur lëkura jonë është e ekspozuar ndaj kushteve të motit – era, i ftohti, lagështia, acari dhe gjithçka që ka një efekt ... Read More

Lehtësoni simptomat e gripit me këto metoda

25/12/2019

Në këtë periudhë jemi shumë të ekspozuar ndaj viruseve të stinës dhe gripit, prandaj duhet të tregohet kujdes I shtuar për ta parandaluar ose për ... Read More

Ndotja e ajrit ndikon te lindja e fëmijëve me kokë të vogël

18/04/2019

Gratë shtatzëna që janë të ekspozuar ndaj niveleve të rrezikshme të ndotjes së ajrit mund të lindin fëmijë me kokë të vogël, zbulon një shqyrtim ... Read More

Deputetja braziliane i befasoi të gjithë duke u shfaqur me veshje të ekspozuar gjatë betimit në Parlament

08/02/2019

Një deputete e sapo zgjedhur e shtetit brazilian, nxiti polemika me veshjen e saj të ekspozuar gjatë betimit në Kuvendin e Brazilit. Ana Paula da ... Read More

Koleksioni më i madh ndonjëherë i emaileve dhe fjalëkalimeve të hakuara, përfshinë më se një miliard llogari private (Foto)

17/01/2019

Është zbuluar dhe ekspozuar koleksioni më i madh ndonjëherë i të dhënave nga llogaritë private, që përfshijnë më se një miliard kombinime të emaileve dhe ... Read More