Tag: ecim

Njerëzit që ecin me shpejtë, mund të jenë më të palumtur

03/03/2020

Sipas një studimi, ne kemi filluar të ecim më shpejtë sesa prindërit apo gjyshërit tanë dikur. Edhe pse ecja përgjithësisht konsiderohet e shëndetshme, mund të ... Read More

Ilaçi magjik që largon mushkonjat

02/07/2019

Në verë, të gjithë duam të kalojmë më shumë kohë në ajër të pastër, të ecim në park dhe të shijojmë gjelbërimin dhe lulet. Por ... Read More

Maqedonia mbrëmë festoi ftesën për anëtarësim në NATO

15/07/2018

15 July 2018 / 10:58 Nën moton “Ecim përpara, Maqedonia në BE dhe NATO”, mbrëmë në 15 qytete anembanë Maqedonisë u festua marrja e ftesës ... Read More

Zaev: Reformohemi, evropianizohemi dhe shkojmë drejt BE-së

24/03/2018

24 March 2018 / 11:59 “Reformohemi, evropianizohemi dhe ecim drejt Be-së si pjesë e familjes së madhe evropiane”, me këto fjalë kryeministri Zoran Zaev u ... Read More