Tag: Duhanpirja

Kolla e duhanit, kur përbën rrezik për jetën

31/03/2020

Duhanpirja i çel rrugën një kolle të fortë e cila shkaktohet nga vetë trupi që përpiqet të pastrohet nga kimikatet që futen në rrugët e ... Read More

Kërkoni të linin cigaren dhe s’dini si? Ja 4 mënyra të thjeshta

22/06/2019

Duhanpirja është një nga veset më të këqija dhe më të dëmshme për shëndetin e njeriut. Shumë njerëz tentojnë të heqin dorë, mirëpo ende nuk ... Read More

Pesë mënyra të thjeshta për ta lënë cigaren

20/06/2019

Duhanpirja është një nga shprehitë më të këqija dhe më të dëmshme për shëndetin e njeriut.Shumë njerëz tentojnë të heqin dorë, mirëpo ende nuk e ... Read More