Tag: duhanin

Ja pse shtojë peshë kur e lëmë duhanin

14/11/2020

A e dini pse shtojmë peshë kur e lëmë duhanin? Shkencëtarët zviceranë konstatojnë që shkaku i shëndoshjes nuk janë kaloritë. Ata konstatojnë që shkaku i ... Read More

Pamjet tronditëse tregojnë mushkëritë “si qymyr” të duhanpirësit 52-vjeçar, që piu një pako në ditë për 30 vjet

19/11/2019

Pamjet tronditëse tregojnë mushkëritë e nxira të një duhanpirësi, i cili e piu duhanin për 30 vjet.Në vend që të ishin një ngjyrë rozë e ... Read More

Si të shpëtoni nga duhani

31/03/2019

Jeni duhanpirës? Dëshironi ta lini duhanin, por nuk dini si? Kjo kërkon durim dhe metoda të shëndosha për ta arritur qëllimin. Më poshtë ndjekeni shembujt ... Read More