Tag: dosjes

Lluka: Meja është treguesi më i mirë për gjenocidin serb

27/04/2019

Këshilltari i kryeministrit Ramush Haradinaj, Jahja Lluka, mbajtës i dosjes për çështjen e personave të zhdukur, në 20 vjetorin e masakrës së Mejës ka thënë ... Read More

Lluka: Trepça ishte dhe do të jetë krenaria e Kosovës

21/02/2019

Këshilltari i Kryeministrit Haradinaj, i emëruar Mbajtës i Dosjes për çështjen e personave të zhdukur, Jahja Lluka, ka kujtuar minatorët e Trepçës, të cilët 30 ... Read More