Tag: Divizioni

Kosova nuk i arriti rezultatet e pritura në basketboll gjatë 2019

02/01/2020

Një nga ngjarjet kryesore ishte zhvillimi i Kampionatit Evropian, Divizioni B për femra U20 në Prishtinë. Organizimi ishte në nivel të jashtëzakonshëm dhe për këtë ... Read More

Ngjarjet e vitit 2019 në basketbollin kosovar

01/01/2020

Një nga ngjarjet kryesore ishte zhvillimi i Kampionatit Evropian, Divizioni B për Femra U20 në Prishtinë. Organizimi ishte në nivel të jashtëzakonshëm dhe për këtë ... Read More

Policia e Kosovës lanson fushatën ‘Të gjithë jemi këmbësorë’

22/05/2019

Policia e Kosovës, konkretisht Divizioni i Komunikacionit Rrugor, në përkrahje nga Departamenti Koordinues i Këshillit për Siguri Rrugore – Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit, ka ... Read More

Sot lansohet fushata “Të gjithë jemi këmbësorë”

22/05/2019

Divizioni i Trafikut Rrugor i Policisë së Kosovës në përkrahje nga Departamenti Koordinues i Këshillit për Siguri Rrugore të Ministrisë së Infrastrukturës dhe Transportit, lanson ... Read More

Gjykata Themelore dënon një të akuzuar me shtatë vite burg për vjedhje

16/05/2019

Gjykata Themelore në Prishtinë, Departamenti i Përgjithshëm – Divizioni Penal, ka shpallur aktgjykimin kundër të akuzuarit F.A. për veprat penale “vjedhje e rëndë”. Sipas njoftimit ... Read More

Një muaj paraburgim për dhunë në familje dhe armëmbajtje pa leje

30/04/2019

Gjykata Themelore në Prishtinë – Departamenti i Përgjithshëm – Divizioni për Çështje Penale ka vendosur lidhur me kërkesën e Prokurorisë Themelore në Prishtinë për caktimin ... Read More

Voziti pa patentë shofer, dënohet me 8 muaj burg dhe ndalim vozitje për 2 vjet

05/04/2019

Gjykata Themelore në Prishtinë – Departamenti i Përgjithshëm – Divizioni për Çështje Penaleka shpallur aktgjykimin kundër të akuzuarit F.A për veprën penale Rrezikimi i trafikut ... Read More

3 vite burg për mashtrim me dokumente zyrtare

03/04/2019

Gjykata Themelore në Prishtinë, Departamenti i Përgjithshëm, Divizioni për Çështje Penale ka shpallur aktgjykimin kundër të akuzuarit A.M. për shkak të veprës penale Legalizim i ... Read More

Shpallet aktgjykimi kundër personit që rrahu gruan dhe kërcënoi me vdekje

21/03/2019

Gjykata Themelore në Prishtinë – Departamenti i Përgjithshëm – Divizioni për çështje penale ka shpallur Aktgjykimin kundër të akuzuarit B.B për veprën penale lëndim i ... Read More

Dënohet me 3 vite e gjysmë burg, i riu i cili goditi për vdekje dy këmbësoret te Rruga “B”

04/03/2019

Gjykata Themelore në Prishtinë- Departamenti i Përgjithshëm, divizioni për çështje penale ka shpallur Aktgjykimin kundër të akuzuarit L.M. “I akuzuari L.M është shpallur fajtor dhe ... Read More

Arrest shtëpiak për gjinekologun që ndërpreu jashtëligjshëm abortin e vajzës nga Drenasi

09/02/2019

Gjykata Themelore në Prishtinë – Departamenti i Përgjithshëm – Divizioni për Çështje Penale ka vendosur lidhur me kërkesën e Prokurorisë Themelore në Prishtinë për caktimin ... Read More