Tag: diskriminuar

Tymosja e mbi 20 cigareve në ditë rrezikon shikimin

23/02/2019

Ai dobëson aftësinë për të diskriminuar mirë kundër kontrasteve dhe ngjyrave Të pish më shumë se 20 cigare në ditë mund të dëmtojë edhe sytë, ... Read More

Banorë e lagjes së Muhaxherëve ankohen se QMF nuk punon në fundjavë, detyrohen të shkojnë në Breg Diellit

12/01/2019

Banorët e “Lagjes së Muhaxherëve” në Prishtinë, thonë se ndjehen të diskriminuar në marrjen e shërbimeve shëndetësore. Edhe pse të gjitha qendrat tjera të Mjekësisë ... Read More

Përfaqësimi i shqiptarëve në armatë, i papërfillshëm

17/08/2018

Dita e Armatës së Maqedonisë i gjen ushtarët shqiptarë të diskriminuar. Në listën e njësitit ushtarak elitar, “Ujqit” nuk gjendet asnjë emër shqiptarë, edhe përkundër ... Read More