Tag: Dietat

Kur është koha e duhur për të ngrënë darkën?

09/06/2020

Dietat me ushqime të zgjedhura dhe të ngrënit me orar kanë dhënë rezultat tek ata që duan të bien nga pesha. Gabimi që bëni më ... Read More

Humbi 70 kg duke ndjekur këto hapa, Joe tregon sekretet e tij

05/12/2019

Kur Joe Bernstein ishte vetëm 25-vjeç, ai peshonte 154 kg (339.8 lb). Dietat nuk po funksiononin për të. Më pas ai la disa zakone të ... Read More

Banane me xhenxhefil, kombinimi i fuqishëm që largon yndyrat në trup

21/09/2019

Dietat janë gjithmonë të mundimshme kur vjen puna për të humbur peshë.Por përveç dietave ka edhe mënyra të tjera efikase që ju ndihmojnë të humbni ... Read More

Ushqimet që janë më të dëmshme se konsumimi i duhanit

13/09/2019

Dietat e pabalancuara mund të vrasin më shumë njerëz sot sesa konsumimi i cigares.Shkencëtarët kanë paralajmëruar se mungesa e shumë  vitaminave dhe ushqyesve të duhur ... Read More

Sa kohë vërtet i nevojitet trupit që të hyjë në ketozë – gjendje në të cilën trupi fillon të shkrijë dhjamin

30/04/2019

Njëra ndër dietat më të popullarizuara këto ditë është keto-dieta e njohur për marrjen e vogël të karbohidrateve, por që i ndihmon trupit që karburantin ... Read More

Dieta mesdhetare zyrtarisht më e shëndetshmja e 2019-ës

27/04/2019

Çdo vit, raporti i SHBA-ve dhe Raporti Botëror rendit dietat më të mira për vitin në vazhdim. Për 2019-ën, dieta mesdhetare mori çmimin më të ... Read More

Pse dietat me ‘shumë proteina’ po të shkurtojnë jetën!

24/02/2019

Dietat e tejngopura me proteinë janë shumë të përhapura kohët e fundit, veçanërisht te ai grup njerëzish që synon rënie (drastike) në peshë Sipas vëzhgimeve ... Read More