Tag: dërgojë

YouTube shuan llogaritë jo fitimprurëse?

13/11/2019

Javën e kaluar, YouTube filloi të dërgojë një dokument detyrues në adresat e postës elektronike të autorit. Sidoqoftë, kjo tezë është një çështje potencialisht e ... Read More

A jeni shumë të stresuar? Kujdes, ja çfarë dëmesh i shkakton stresi trupit tuaj

05/08/2019

Një situatë stresuese, shkakton hipotalamusin (regjion i trurit) tuaj të dërgojë sinjale “mbrojtëse” të cilat manifestohen me rrahje të shpeshta të zemrës, frymëmarrje të shpejtuar ... Read More

Ajo çfarë stresi i bënë trupit tuaj është e tmerrshme

21/06/2019

Një situatë stresuese shkakton hipotalamusin (regjion i trurit) tuaj të dërgojë sinjale “mbrojtëse”, të cilat manifestohen me rrahje të shpeshta të zemrës, frymëmarrje të shpejtuar ... Read More

Ajo çfarë i bën trupin tuaj stresi është e tmerrshme

21/06/2019

Një situatë stresuese, shkakton hipotalamusin(regjion i trurit) tuaj të dërgojë sinjale “mbrojtëse” të cilat manifestohen me rrahje të shpeshta të zemrës, frymëmarrje të shpejtuar dhe ... Read More

Messi i dërgon urim të veçantë Casillasit

02/05/2019

Lionel Messi nuk ka harruar t’i dërgojë mbështetje Iker Casillasit pas sulmit në zemër. Portieri legjendar spanjoll të mërkurën ka pësuar sulm në zemër gjatë ... Read More

Hoti: Parlamenti Evropian është i vetmi institucion i BE-së që e njeh Kosovën si shtet të pavarur

28/02/2019

Parlamenti Evropian (PE) do të dërgojë një delegacion të euro deputetëve në Beograd dhe Prishtinë nga data 27 shkurt deri më 2 mars për të ... Read More

Ukraina tërheq përfaqësuesin e saj nga Eurovizioni në Rusi

27/02/2019

Ukraina nuk do ta dërgojë përfaqësuesin e vetë në festivalin evropian të muzikës të njohur si Eurovision shkaku i tensioneve me Rusinë. “Siren Song” e ... Read More

Shtatë eurodeputetë do ta vizitojnë Kosovën, shkak vlerësimi i marrëdhënieve me Serbinë

27/02/2019

Parlamenti Evropian do të dërgojë një delegacion të eurodeputetëve në Beograd dhe Prishtinë nga data 27 shkurt deri më 2 mars për të vlerësuar situatën ... Read More